Marknad och fullt ös...

Ja, nu har det varit fullt ös sen i fredags. Så himla skoj!!!
Lisa, Pär, Texas och Hampus kom på eftermiddagen, till barnens stora förtjusning ;-) Dom har lekt och haft så himla roligt hela helgen!!!
I fredags gjorde vi kolbotten, det är "skogshuggarmat" från Särna. INTE samma sak som kolbullar. Man steker en sorts pannkakor i runda specialpannor, över öppen eld (eld över och under). Pannorna smörjs mellan varje med svålen från fläsket som man har till. Flottet som blir när man steker fläsket blandar man med messmör och kokar till en tjock sås... MMMMUMMA!!!!!!!


På lördagen gjorde vi ifrån oss på marknaden, åkte ner vid tolv och kom hem vid halv tre. Ganska lagom, barnen åkte lite karusell...

Casper och Texas-larven och Ciara och Hampus-bilarna.

Casper och Ciara köpte var sin keps...



Vet inte vem som var mest nöjd ;-)

På kvällen grillade vi och sen blev det utgång för mig och Magnus! Det var INTE igår kan jag tala om... Vi la barnen innan vi åkte ner och sen var Lisa och Pär här och passade dom (TUSEN TACK FÖR DET!!!!) :-D  Texas sov över hos oss med Casper i hans nya säng, och nu vet Pär vad han har att göra för "En sån säng vill jag oxå ha" var Texas första kommentar ;-)

Idag har vi varit till Myckelberget och fikat och bara tagit det lugnt. Barnen har fått leka HEEELA dagen :-) Inte en enda gång har dom sagt att dom vill ner på marknaden! Det ni ;-) !!!

När vi kom hem från Myckelberget kom Anna och Fanny och hälsade på! Det var år och dar sen vi såg dom! Så himla roligt att träffa dom igen!!!
Det blev fyrhjuling-race för hela slanten :-D Han inte ta nån bild, men ni kan få en på en överlycklig Cilia på hennes första tur...

Lite svårt att ta på busåkarna ;-) Men det var hennes min som var det viktiga :-D

Ha dé!

//Tite

Kommentarer
Postat av: Lillstrumpa

Men åh, vad mysigt! Älskar Cilias min! :D

2010-05-25 @ 12:54:57
URL: http://emmaelinahedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0