Hoppsan vad tiden går fort när man har roligt!!!

Såg att det var en hel vecka sen jag skrev sist! Inte riktigt meningen...
Vi håller på och fixar å donar här hemma för fullt bara... Tvättstugan skrev jag ju om tidigare, den är snart helt klar, Magnus pappa kommer hit nästa vecka och ska dra om lite rör så att vi kan flytta tvättmaskinen under torktumlaren.

Sen håller vi på i hallen för fullt! Det blir SÅÅÅ himla bra!!!!! I helgen som var gjorde vi ett riktigt ryck, rev ut skrubbarna under trappan, byggde in lite rör, rev ut gamla mattan, målade väggarna först vita, sen två av dem randiga, SUPER FINT!!!! Lillstrumpa (Emma) och Victor var här och hjälpte oss HELA helgen!!! SUPER snällt!!!!
I söndags natt var jag uppe till halv två och målade ränder, "Färgen får inte torka innan du tar bort tejpen" ekade i mitt huvud..... Nej då, så farligt var det inte, men nästan ;-).
Sen i tisdags målade jag ett bord, som vi ska ha i tvättstugan (klaffbord), och en pall. Igår var det hallgolvet som fick sig en omgång (oxå denna gång till halv två på natten)... det ser numera ut som en enorm chokladkaka :-), dock är det en strykning kvar... vet inte riktigt när vi ska hinna med den... tror att vi ska låna Malin & c/o´s stuga och bo där en natt så att färgen får torka ordentligt.
Ja, vi får se...

Ska snart lägga ut lite bilder, måste bara fixa till lite mer först ;-)... Men snart så...

Ha det så jätte bra så länge!

KRAM KRAM

//Tite

Önskelistor

Idag har barnen fått göra önskelistor. Vi tog fram "leksaks-katalogerna" som kommit med reklamen, sen fick dom klippa ut bilder på det dom önskade sig och klistra fast på ett papper :-D. Dom tyckte det var super roligt, plus att vi var sysselsatta en stund ;-).

Vi håller på att måla i hallen. Ja, jag vet att klockan är "mitt i natten", men när ska man hinna göra det då??? Vi kan ju inte måla när barnen är vakna och ska vara med hela tiden, och det är ju inte "ett rum som man kan stänga in sig i" heller direkt... jaja, nu är första strykningen gjord i alla fall, i morgon blir det nästa...

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska på BVC med Cilia, läkarundersökning och "ordinarie" 7-månaders vaccinationen, i morgon, men hon är så förkyld att jag inte vet hur det blir. Dom brukar inte vilja vaccinera om dom e förkylda... ja, vi får se. Alla är föresten förkylda här hemma, utom jag... får se om jag klarar mig den här gången oxå... brukar faktiskt göra det... det visar sig.

Ha dé!

//Tite

Vivi & Bertil, sushi och svininfluensa

Ja, när vi var ner på dopet så glömde vi Vivi och Bertil!!!! Hemska tanke!!!! Vivi är Ciaras docka som hon alltid sover med (döpt efter Vivi Paulsson på mormors jobb) och Bertil är Ciaras vita nalle som hon fick av ambulanspersonalen när hon blev dålig förut, också han ska alltid vara med i sängen... Men som sagt, lyckades vi glömma både Vivi och Bertil hemma... Som tur var fick hon låna en docka av Moa, och det gick faktiskt hur bra som helst :-D

Nu har jag äntligen fått mig en sushi-dos igen. Fick passa på att äta när vi var i Stockholm, finns ju inte att få tag på här ju, jo iof färdigpackade på hemköp... men nej tack, då kan jag nog hålla mig... Sist jag åt det var när jag och barnen var till Lisa och hälsade på, då kunde jag inte hålla mig längre... Det är så himla gott!!!

Idag har jag sytt ihop Ciaras gamla spjälsängs skydd, det var helt sönder-rivet, men jag sydde mig mer i fingrarna än där jag skulle sy tror jag.... Cilia har ett täcke ihoprullat runt huvet, men nu när jag äntligen fått fingrarna ur ska hon få det här istället :-D.

Angående svininfluensan så tackade jag idag nej till att vaccinera barnen när BVC ringde. Eftersom jag inte själv vill så känns det inte så bra att spruta i barnen det heller... Tycker inte att det känns nå bra med allt det här. Jag tycker att det känns som att dom inte riktigt vet vad dom håller på med. Ena dagen ska alla ha lika stora doser, nästa ska barnen ha halv, sen får bara barn över tre år vaccineras, sen från 6 månader, sen tillbaka till tre år igen... Nej, när dom vet vad dom håller på med och inte håller på och ändrar sig hit och dit, då kanske...

Nej, nu blev klockan så där mycket igen... fattar inte att tiden går så himla fort på kvällarna när man äntligen får lite "egentid"... men men, det är väl så...

Ha dé!

//Tite
I Stockholm på dop

Ja, för tillfället är vi i Stockholm, eller närmare bestämt Åkersberga. I morgon är det dags för dop på Amanda och jag och Magnus är stolta faddrar/ gudföräldrar.
Det ska bli spännande att se hur Casper och Ciara gör i kyrkan i morgon... Jag och Magnus ska ju stå med framme under hela dop-akten och Casper och Ciara ska sitta med Ingbritt och Lasse, mormor och morfar till Amanda. Dom sitter längst fram och barnen får komma fram till oss om dom vill, så det kommer nog att gå bra. Cilia hoppas vi ska nöja sig med att sitta i vagnen och ha lite koll på oss... hm... ja, det ska bli spännande att se hur det går...

Vi kom ner i onsdags, innan vi hade kommit till Yttermalung började Casper "mamma e vi framme snart? Är det långt kvar" hm... ja, vad säger man när man har typ 6 timmar kvar i bilen... tillslut, efter Ludvika nån stans sa han "Men mamma, är det lika långt som till Kina???" hahaha... Härliga ungar!
Igår var jag, Malin, Casper, Moa och Amanda på IKEA en sväng. Jag köpte lite saker till tvättstugan, en sänglåda och en sänglampa till Ciara. Ska bli kul att komma hem och få fixa till lite.

Idag har vi varit en sväng på LEKIZ, ett "lekland". Samma liga som var på IKEA, Casper och Moa röjde gärnet i två timmar, och hade SUPER skoj!!! Vi brukar försöka vara dit en gång i alla fall när vi är här.
Vi hann med en snabbsväng till Arninge Centrum oxå, Malin skulle köpa en klänning till Moa som hon ska ha på dopet.

Hinner inte med att data så mycket (läs inget alls) nu när vi är här, men jag ska lägga in lite bilder så fort vi kommer hem igen tänkte jag.

Ha det så bra!

Kramar

//Tite

Har aldrig varit så roligt att tvätta...

Haha... Ja, det känns faktiskt så. Riktigt roligt att gå in i tvättstugan nu mera :-D . Det känns ju så klart jätte bra eftersom det minst sagt INTE varit nån favorit sysselsättning innan...
Första dagen vi kopplat in allt tvättade jag lika mycket som jag normalt kunnat göra på en vecka tidigare!!! Det hade samlats ett mindre Mount Everest under de dagar tvättmaskinen stod stilla... Men nu är jag snart ikapp och förbi ;-) Ska lägga ut lite bilder snart... måste bara ta mig tiden...
Nej goda vänner, nu ska jag chocka kroppen och gå och lägga mig :-O , det var nog flera månader sen jag la mig innan elva sist!

Gnatt!

//Tite

Målar och målar

Idag har målat klart halva tvättstugan! Det blir såååå fint! Har fått leva ut min rosa sida ;-) Typ mörk gammelrosa blir det, och så lite vitbetsat... Undra vad Magnus skulle säga om jag flyttar ner dit... Nej då, men eftersom man spenderar ganska mycket tid i en tvättstuga så är det väl lika bra att man trivs där, eller hur!

Vi tänkte göra klart tvättstugan först, tvättberget slutar av någon konstig anledning inte växa fastän man inte har tvättmaskinen inkopplad... hm... mystiskt ;-)
Nästa steg blir att fixa till nya väggen i hallen så att vi kan flytta alla kläder från "skrubben" under trappan (som numera agerar garderob), sen blir det utrymmet under trappan som får sig en omgång. Känns så himla bra att det äntligen händer nåt här hemma! Fastän kaoset runt om hade jag gärna sluppit, någ för att vi är vana kaos, men nu är det faktiskt ännu värre än det brukar... jaja, slutresultatet blir i alla fall kanon!

Nästa vecka ska vi åka ner till Stockholm till bästaste Malin och hennes familj. Ska bli SÅÅÅÅ roligt! Barnen saknar verkligen Moa och Amanda, och det gör vi oxå naturligtvis ;-). Vi ska på Amandas dop, och är stolta faddrar till henne :-D

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig målarfärgen, sen blir det sängen, förhoppningsvis före tolv...

Ha dé!

//Tite

RSS 2.0