Dom e nästan sötast när dom sover ;-)

Ja, ibland känns det faktiskt så... vet att det låter elakt, men så är det!
När det går på i 190 från morgon till kväll VARJE DAG så känner i alla fall jag så... sen får folk säga vad dom vill :-)

"En skâ aller planer nana" så säger min kära far "man ska aldrig planera något". Nej, jag brukar faktiskt inte planera så mycket, men just den här veckan hade jag gjort det... visste precis vad vi skulle göra... trodde jag...
I onsdags var jag på yoga, det var inplanerat, sen sprack allt.... kvällen tillbringade jag med att försöka få tre hyperaktiva barn att sova... vilket inte var det lättaste... Jag hade så klart hoppats på att Magnus hade lagt barnen till när jag kom hem från yogan, vid åtta tiden, men men.... Han höll på att lägga dom, men det slutade med att han gick och la sig och somnade på soffan (där han sov hela natten) och jag fick lägga barnen som inte somnade förren vid elva! Fy vad irriterad jag va!!!
På torsdagen skulle jag på ljusparty men det blev inställt, gick in till grannen och solade istället... inte helt fel det heller hehe...
Idag skulle vi åkt till systeryster Lisa och hennes familj i Borlänge och stannat till söndag, men Hampus fick magsjuka, så då ville vi så klart inte åka... Hoppas att resten av familjen klarar sig... inge skoj med magsjuka...
Som sagt, "En skâ aller planer nana"...
MEN eftersom vi inte åkte till Borlänge idag så har vi istället varit till Lena, Natalie och Jasmine och lekt HELA eftermiddagen! Tyvärr blir det inte att vi e dit så ofta, tycker i och för sig att vi aldrig e nån stans, men det var i alla fall jätte mysigt. Barnen lekte sååå himla bra!!! Vi åkte dit vid halv tre och kom inte hem förren klockan va halv sju tror jag... :-D Super skoj!!!

Nu sover alla barnen i alla fall, jag höll själv på att soman när jag la Cilia... såååå himla trött!!! Ska ta en tidig kväll tänkte jag... måste försöka få ihop lite energi så att jag orkar fixa och dona på barnens rum i morgon tänkte jag! Blir väl lite svårt med tre små hjälpredor men men... det löser sig på nåt sätt :-D

Ha dé!

//Tite


Hittade ett inlägg som jag gjort i en gammal blogg på Familjeliv...

Hoppas aldrig det händer någon annan... Men jag vill veta varför det hände min dotter!!!

av: Tite

(2009-02-24)

Ja... en skräckberättelse...
Jag har hämtat mina två barn på dagis, vi åker den 5 minuter långa (korta) vägen hem. Jag sitter och pratar med min son som sitter i baksätet, och busar lite med min dotter som sitter i framsätet- hon skrattar som vanligt och tycker det är jätte roligt.
Hon vrider på huvet och tittar ut genom fönstret.
När vi kommer fram hemma, sitter hon fortfarande och tittar ut- ja, ja tänkte jag... kliver ur och ska lyfta ut henne, då är hon MEDVETSLÖS!!!
Helt okontaktbar! Ögonen är vidöppna, men hon rör sig inte! Kroppen är helt "lea-lös", hon är som en docka! Jag får panik! Min son börjar tjata "mamma, mamma jag vill åka fyrhjuling"! Och där står jag med min medvetslösa dotter i famnen!!!
"Lillasyster mår inte så bra" säger jag... "Gå och skotta lite snö" (som han som tur är tycker är jätte roligt), "Ok, säger han och går iväg.
Jag ringer till min man som är på väg hem från jobbet och säger att han måste skynda sig "det är nåt med Ciara" säger jag, vet ju inget!
Jag skyndar mig upp på altanen, lägger ner henne, ringer SOS, sliter upp overålen och mössan, tar av henne halsduken ("hon kanske håller på att kvävas tänker jag").
SOS svarar "Vad har hänt" frågar dom... Ja, vad har hänt!?!?! Inte en aning!!! Min dotter är medvetslös!!!
Eftersom att jag ser att hon andas, och känner att hjärtat slår, känner jag nog att jag inte kan göra så mycket mer än att vänta på ambulansen... Jag försöker hela tiden "väcka henne" och hör mig själv prata med henne oavbrutet, och upprepa "Nej, hon är het borta".
Min son skottar snö i godan ro och märker nog inte så mycket av allt som händer.
När ambulansen så kommer blir han nog lite fundersam... "Ciara mår inte så bra, Ciara är sjuk" säger jag.
Tack och lov bor vi grannar med mina föräldrar, min pappa har egen bilverkstad hemma på gården, så medan ambulanspersonalen tar hand om Ciara, säger jag till Casper "Kom så springer vi ner till morfar", stackars morfar säger jag bara... jag måste ju ha skrämt livet ur honom!!! Lämnar Casper där och åker med i ambulansen till Akuten i Malung, Ciara är fortfarande medvetslös.
Dom försöker väcka henne, men lyckas inte. Det blir fortsatt färd mot Mora, varifrån dom oxå har skickat en till ambulans som kommer och möter upp oss efter vägen, med en narkossköterska. När vi mött upp lyckas dom i alla fall väcka henne, då har hon varit "borta" i nästan två timmar!!!
Vi fortsätter till Mora, och sedan vidare till Falun, där vi får sova kvar.
Nästa dag är hon helt "som vanligt" igen! Det märks inte ens på henne att något har hänt! Vi fattar inget, inte personalen heller. Kvällen innan togs en massa prover, och alla provsvaren är helt normala, finns inget som visar på något konstigt.
Det svar vi fick av läkarna var att "ibland kan det bli så" MEN HALLÅ!!! Vad då "ibland kan det bli så"!?!?!?
"När det kommer så plötsligt från ingenstans, det är ett fullt friskt barn och barnet inte har några komplikationer, kan man heller inte ta reda på vad det var som hände".
Så nu sitter vi här och vet inte om (eller när) det kommer att hända igen, vi har inga som helst "varnings signaler" vi kan leta efter... Ibland räcker det att hon tittar lite konstigt åt ett håll så är man där direkt och kollar, eller att hon sover lite för länge, då måste man dit och peta...

Nu blev det som tur var ett lyckligt slut på detta, denna gång...
Men jag hoppas verkligen att ingen behöver vara med om något liknande. Om du har det, så får du hemskt gärna skriva till mig. Vore väldigt intressant att veta vad läkarna gav för svar till er/dig.

Kram på er

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Usch och fy ja... började nästan gråta när jag läste det... fy vad hemskt det var!!!
Det har aldrig hänt nån mer gång efter detta. MEN efter detta så har hon flera gånger skrikit tills hon svimmat om hon e arg, inte får som hon vill... vet inte om det hade nåt samband.... Men då i bilen var det ju inte att hon va arg eller så, hon skrek inte eller nånting....

Ja, skönt att det gick bra i alla fall... Det är snart ett år sen nu....

Kram och Gnatt alla!

//Tite

Yes!

Nu är det klart att och när jag ska börja jobba!!! Kommer att börja den 1 mars!!! Åh vad roligt det ska bli!!! Riktigt längtar till det!
Jag kommer att jobba 100% och Magnus kommer att vara pappaledig 100%. Kanske jobba lite extra under helgerna om det behövs. Och det vore ju perfekt... extra pengar e aldrig fel ;-)

I kväll är det yoga igen, ser fram emot mitt "tifrö".... den här veckan blir det nog två "tifrön" hehe, Lena ska ha ljusparty på torsdag, så dit hade jag oxå tänkt gå.
Sen på fredag åker jag och barnen till systeryster Lisa i Borlänge och stannar till på söndag. Det ska superskoj att få busa med Texas och Hampus! Och så får vi ju träffa deras "nya familjemedlem" Nova! Henne har vi inte ens sett än, bara på kort ;-)...

Ha dé så länge!

//Tite

"Comet"

Sitter och väntar på att nagellacket på mina tår ska torka.... har filat och målat, sen ska jag smörja när jag går och lägger mig tänkte jag... I morgon e det yoga igen, och det ser jag verkligen fram emot, men jag tänker inte skämmas över mina fötter och avflagnat gammalt nagellack den här gången ;-)

I kväll har Ciara lärt sig att kliva ur resesängen.... *suck* det var den "ron" det... har faktiskt funkat jätte bra att lägga henne i den. Hon har sovit HELA nätterna! Men men, nu var det slut på det.... får se om hon kommer upp inatt eller om hon ligger kvar...
Det är så lustigt. Casper är TOTALT tvärt emot. Han går ALDRIG ur sängen när han lagt sig för kvällen. Inte för någonting! Om han e kissnödig ligger han och ropar på oss tills nån kommer och då säger han att han e kissnödig och får så klart gå upp. Men aldrig att han skulle kliva ur sängen själv och komma ner... konstigt det där, att dom kan va SÅÅÅ himla olika!!!

I dag har min mamma varit på kurs om "Comet" hette det. Hur man hanterar barn, hon jobbar i förskoleklass (6-åringar). Det handlade om att man skulle ignorera dåligt beteende totalt (till en viss gräns naturligtvis) och berömma allt bra beteende.
Har hört det där förut och funderat lite på det.... Det är ju väldigt viktigt att man e 100% konsekvent.... men jag har SÅ HIMLA SVÅRT att ha is i magen när det flyger saker över huvet på mig en gång i kvarten, Casper är nämligen väldigt inne på att kasta saker just nu.... och Ciara härmar ALLT han gör och säger... så klart.... URDRYGT!!!!! Men det är klart.... som det är nu får dom ju mest uppmärksamhet när dom gjort nåt dumt, man står och skäller på dom, och gör dom nåt bra eller sitter stilla och leker tycker man det är lugnt och skönt och låter dom mest va ifred.... Hm.... ja, jag ska nog ta mig en funderare på "Comet"... det viktigaste är ju att både jag och Magnus är med på det och kör samma grej.
Egentligen är det ju verkligen värt att prova för det kan ju inte bli så mycket värre än vad det är idag tycker jag...

Nej, nu ska jag se om nagellacket har torkat och krypa ner under täcket...

Gnatt!

//Tite

Casper hemma idag...

Ja, i morse när jag skulle lämna Casper träffade vi en fröken ute på gården. Hon berättade att ett av barnen hade spytt på morgonen..... behöver jag säga att Casper fick följa med hem igen.... har INGEN SOM HELST lust att få hem magsjuka kan jag säga! Ja, jag vet att han lika gärna kan ha blivit smittad när han va där igår, men jag tar INGA risker!
Nu proppar jag i mig vitpepparkorn och hoppas hoppas hoppas på att vi inte blir sjuka!!!
Vi ska ju ner till systeryster och kusinerna fredag till söndag tänkte vi, så nu måste vi hålla oss friska ;-)!

Undra vad vi ska hitta på idag måntro.... det visar sig....

Ha dé så länge!

//Tite

Skidåkning

Idag har Ciara åkt längdskidor för första gången!!! Hon va jätte duktig :-D, ramlade bara några gånger.... Tyvärr hade vi bara ett par stavar så barnen fick turas om med dem... hehe Casper åkte runt huset, jag vet inte hur många varv.... han tycker oxå att det är super skoj!

         

Cilia har krupit som bara den idag :-D. Jätte duktig börjar hon bli!!! Sen har även hon börjat utöva yoga tror jag... "hunden" är hennes favvo pose hehe.

    

Jag och Cilia var på jobbet idag och hälsade på! Det var jätte roligt!!! Nu längtar jag tillbaka ÄNNU mer!!!!! När jag frågade min chef hur det skulle funka om jag kom tillbaka på 100% istället för 50% fick jag svaret "JIIHOOOO" HAHAHAHA.... det kändes ju inte helt fel ;-)
Nu väntar jag bara på att Magnus ska få tag på sin chef... men han håller sig kanske medvetet undan ;-)

Nu ska jag smaska daimrulltårta som min lillstrumpa Emma har bakat :-D MUMMA!!!!

Ha dé!

//Tite

:-O Dom passade!!!!

Idag rotade jag fram ett par gamla jeans som jag använde sist, innan jag blev gravid med Casper, alltså över 5 år sen.... Jar har inte vågat prova dom innan... med risk för att dom inte ALLT skulle passa... men idag tog jag mod till mig... och.... TA-DA! Dom passade perfekt!!! Dom är TVÅ storlekar mindre än de byxor jag använde i somras... Det känns så himla bra! Nu blir jag extra peppad att fixa yogan oxå... så KANSKE mitt andra mål infinner sig till sommaren... att våga bada i bikini ;-)

Idag har jag knappt sett Casper... Fick sovmorgon i morse... SÅÅÅÅ skönt! Kom inte ner förren halv tolv typ... och då var Casper ute och åkte skidor med mormor. När dom kom hem, var han ute bra länge med Emma och....

Klättrade i träd så klart :-)
Sen följde han med Emma in till mormor och morfar och var där hela dagen, ända till fem, då ringde jag och frågade om han ville komma hem och bada med Ciara och Cilia... Det ville han så klart, så då blev det badning.
Tror att Ciara har saknat honom idag för fram på eftermiddagen hittade hon ett kort på honom som hon gick runt och pratade med och lekte med hahaha... go-unge ;-)

Nu har Cilia somnat, men för en liten stund sen såg det ut så här:

Står jätte stolt i sin säng hehehe...

Nej, nu ska jag gå ner en sväng... det ver nåt jag tänkte göra men jag kommer inte på vad det var... jaja... finns en hel del annat att göra oxå så ;-)

Ha dé!

//Tite

Trodde det va Magsjuka!!!!

I morse när jag kom ner kom Casper fram till mig, höll sig för magen och sa att han hade sååå ont i magen... "NEJ, HJÄLP INTE MAGSJUKA" tänkte jag direkt, och såg scenariot framför mig med tre ungar som hade magsjuka samtidigt!!! I alla fall gick han raka spåret till toan och spydde... men kräket va alldeles vitt och luktade... socker... eller godis.... (ursäkta detaljerna) jag frågade om han ätit nåt "Neeeeej" fick jag till svar, "Men tala om vad du ätit", "ALDRIG" säger han... ja, då vet man ju ATT han ätit nåt... det visade sig vara 8 (!!!) refiller med PEZ.... Inte konstigt det kom upp igen... Han har gjort samma sak en gång innan också, men då var det en påse ostkrokar som var offret.... Undra hur många gånger han ska göra det innan han lär sig ;-)

Blev en kombinerad frukost-lunch vid 11-12 med mackor och pannkaksrester idag, mysigt... Sen följde Casper och Ciara med Emma in till mormor och morfar en sväng, skönt att få mysa "bara" med Cilia lite.... händer inte allt för ofta...

Lite fyrhjulings åkning har vi också hunnit med, Casper har lärt sig sladda... han e så duktig att "styra upp den igen", fattar inte hur fort dom lär sig!!! Klättrat i träd och hoppat ner i snön e en annan ny favorit sysselsättning ;-).

Nu sover alla tack och lov... Cilia har somnat och sovit jätte bra sen Magnus slutade jobba kväll/natt, hon känner väl på sig att jag blir stressad och tycker det är jobbigt med den här läggningen när jag e själv, för det är det verkligen!
Det är nog de jobb-veckorna som e värst.... när han åker 15 och kommer hem 02.30 på natten... Men men, ett jobb är ett jobb... HOPPAS att han får tag på sin chef till veckan nu så han kan prata med honom om att va pappaledig!

Nu blev klockan så där mycket igen! Varför går tiden så himla fort när barnen somnat och man ska ta det lite lugnt..... nej.... sängen nästa!

Ha dé

//Tite


Cilia kryper, hulken-soppa och hulken-pannkaka

Idag tog Cilia sina första kryp-steg :-D. Hon va sååå himla stolt! Satte sig och klappade händerna och skrattade när hon gjort det!!! GODINGEN :-D!!!
Sen har hon börjat med lite läten och "miner" för saker... när hon vill smaka det man äter smackar hon och rååå stirrar på det hon vill ha.... Och när hon e törstig och vill ha vatten öppnar och stänger hon munnen som en fisk hahahaha! Hon e så rolig!

Casper hade beställt pannkaka idag. Jag frågade i bilen på väg hem från dagis om barnen tyckte om ärtsoppa, men då sa Casper att han ville ha hulken-soppa till. Det brukar dom nämligen äta på dagis, broccolisoppa är det, men Ragnhild i köket har döpt om det till hulkensoppa och barnen bara ÄLSKAR det ;-). I alla fall gick jag in på BOA och skulle kolla vad som fanns, hittade Potatis och broccolisoppa, så jag körde med det, men den va så blek så jag blandade i grön karamellfärg, och Sim-Sala-Bim.... Hulken-soppa :-D. Pannkakorna fick sig oxå en förvandling.... till Hulken-pannkakor!!!Ja, jag vet... dom ser lite läbbiga ut, men dom var mycket goda kan jag lova...

         

Alla tre åt och åt och åt.... ett mycket bra betyg :-D tror Casper åt 6 stycken...!!!! Tror han e inne in nån växt-period för här om dagen åt han 20 st(!!!!) köttbullar!

Oj oj oj vad klockan blev mycket!!!!! Har setat och rensat foton i min mobil... gått igenom nästan 1000 stycken!!! Det tog en stund, men nu är jag klar :-)

Och nu blir det SÄNGEN!!!!!!!!

Ha dé!

//Tite


Träningsvärk...

Haha... ja, idag har jag faktiskt lite träningsvärk efter yogan igår!!! Ryggen och armarna känns det mest i, och det betyder ju att det "tar" ;-) Riktigt skönt att känna att man gjort nåt måste jag säga! Ser redan fram emot nästa vecka :-D

Just nu sitter jag i min säng och väntar på att Cilia ska somna... hon har party i sin säng... De andra två vilddjuren tror jag att har somnat, det är tyst inne hos dem i alla fall... Ciara har dom tre senaste nätterna sovit i resesängen.... har provat lägga henne i sin "riktiga" säng och sagt att om hon kliver ur den så lägger jag henne i resesängen... sagt och gjort... så har det blivit. Får väl se hur lång tid det tar innan hon fattar.

Casper är så rolig. Han har lite svårt att komma ihåg namnen på alla dessa Astrid Lindgren figurer... här kommer några exempel


Här har vi "Rumpnassar"...Och det här är "Hans Pussling"...Pippi sjunger att hon har "katten full med pengar, är också bra att ha"....Och det här, det är "Bröderna Blöjonhjärta" för er som inte visste det!!!


Hahaha... han e så himla rolig!!!

Idag hoppas jag att Magnus har fått tag på chefen som varit bortrest på hans jobb, och hunnit prata med honom om att va pappaledig! Skulle tycka att det vore SÅÅÅ skönt om jag kunde få börja jobba!!!!! Får höra med honom i morgon... Han kommer inte hem förren tidigast halv tre i natt... konstiga tider... men men... det är väl så...

Nu verkar det som att Cilia börjar ge med sig lite... men så fort hon lagt sig och "råkar" blunda till så sätter hon sig upp!!! Man kan ju missa nåt... eller hur ;-)

Hällde upp kaffe innan jag gick upp... det står kvar nere.... får värma på det och ta en knäckemacka med avocade till kvällsmat när lillskruttan somnat :-)

Ha dé!

//Tite

Snart dags för kalas :-D

Ja, nu står det inte på förren lilla Casper fyller 5 (!!!) år! Helt otroligt vad fort det går!!! Kan inte fatta!!!
Han har ju själv sagt att när han fyller 5 ska han sluta med nappen helt, för då e han stor ;-) Får väl se hur det går med det hehe... Ska inte bråka om det i alla fall, då blir det nog bara "värre".

Jag har varit ute på nätet och tittat på lite presenter till vår stora kille... tänkte få lite ideér om vad man ska köpa... fastän han skulle ju bli överlycklig för en bil så egentligen är det inte så svårt hehe. I alla fall, har jag kikat på en sån härDet är en "Illumination Station" som det så fint heter... på "svenska" en typ projektor med 120 bilder och ett ritbord under. Man projekterar alltså bilder och ritar av dem och kan sen färglägga dem, lägga ihop flera bilder till landskap mm.
Tyckte den såg jätte rolig ut! Och han älskar att sitta och "rita efter" bilder, alltså följa kanterna... typ... ja, jag tror att han skulle tycka att den var jätte rolig!

Anna fick i uppdrag att kika efter en bilbana i London som inte går att få tag på i sverige... (så klart), en "Cars" bana, men den fanns inte där heller... så nu får vi kika på lite annat. Känns ändå som att han e ganska enkel att köpa till... inte som Ciara, som inte har någon "favorit sak" som hon gillar, förutom kossor då hehe.
Ja, det är inte hennes tur än, så hon kanske hinner fastna för nåt till dess :-).

Magnus håller förresten på att kolla med sitt jobb om han kan va pappaledig. Ja, jag vet att dom inte har rätt att neka, men det ska ju funka för alla ändå... Jag längtar så himla mycket efter mitt jobb!!! Trodde inte att det skulle kännas så här jätte mycket! Men jag behöver nog komma hemifrån och "få sakna hemma" lite... tror att jag uppskattar mer när jag väl e hemma då...
Får se hur det går, förmannen sa igår iaf att "Det finns inga problem, bara lösningar", och det kändes ju väldigt bra :-). Nu återstår samtal med en chef, som så klart e bortrest, men kommer tillbaka på torsdag... :-D

Nu längtar jag till i morgon kväll... då är det dags för mitt första Yoga pass!!!! Ser verkligen fram emot det! Ska bli superskoj!!!
Får se hur det går för mormor som ska va barnvakt... mitt i "läggningen" blir det ju... men det kommar nog gå super! Hon får slå på "Lotta på Bråkmakargatan" eller nåt, då sitter dom som ljus, får kanske köpa hem lite mutor oxå ;-) hehe

Ha dé!!!

//Tite

Skridskor, Yoga och HC

Idag har vi varit på bandyplan och åkt skridskor, Emma och Victor var också med, och farmor som såg efter Cilia. Det var såååå roligt!!! Både Casper och Ciara åkte och tyckte det var superskoj! Casper utan nåt stöd hela tiden, förutom sin hockeyklubba då som han fick i julklapp av Emma och Victor :-D då. Ciara åkte med stöd-bågarna och med oss så klart ;-). Hoppas det fortsätter va "varmt" så man kan åka dit fler dar :-D... Superskoj att göra nåt tillsammans HELA familjen....Jag har bestämt mig för att börja på Yoga, det ska bli jätte roligt!!! Ser verkligen fram mot det! På onsdag kör dom igång, på VGK, så jag kan ju verkligen inte skylla på att det är långt ;-) nästan kryp-avstånd ju hehe... Ska bli så himla skönt att GÖRA NÅT!!! Och komma hemifrån lite... känns som att jag verkligen behöver det...
När jag fyllde år fick jag presentkort på en helkroppsmassage av Malin m fam. så i onsdags var jag till Anitta i Yttermalung.... det var HELT UNDERBART!!!!! 90 minuter BARA för mig själv!!!! Fattar inte varför man inte unnar sig sånt oftare!!! Kan i alla fall varm rekomendera henne!

Idag satt jag och lyssnade på Dead By April, dom e sååå himla bra! Då kom jag på att jag skulle gå in och kolla HC´s hemsida, och gissa vad jag såg.... Dom ska spela där 26:e februari!!!!! Lutar åt att det blir ett besök dit ;-) Har inte varit på HC sen jag slutade jobba i Sälen... alltså typ 10 år sen (MEEEEN GUUUD!!! Är det sååå himla länge sen!!!!! Konstigt att jag inte blivit en dag äldre då... hm... ;-) ).

Nu ska vi nog se film... eller spela lite spel.... Magnus och Victor blev godissugna så dom åkte ner och skulle hansla lite...

Ha dé!

//Tite

Hinner inte med....

Nej fy vad fort tiden går!!! Hinner inte alls med känns det som!!! I går "fyllde" Cilia 9 månader... 9 MÅNADER!!!!! Men hallå!!! Vi kom ju nyss hem från BB ju!!!!!! Vart tar tiden vägen egentligen??? Fattar inget!!! Kommer ihåg första åren jag jobbade i Sälen... en säsong kändes ju som en evighet!!!!!! Och vad var det... några månader! Nej fy! Tycker inte alls om det...

Nu är julen över oxå... Malin, Robert, Moa och Amanda har varit här i två veckor och lekt, busat och röjt gärnet med oss varje dag från morgon till kväll!!! SÅÅÅÅ himla roligt!!!!! Fatta att det blev tomt när dom åkte hem igen :-( .... Saknar dom jätte mycket!!!!!
Vi var och åkte skridskor några gånger, jätte roligt var det!!!! Nu väntar vi bara på lite varmare väder så att vi kan ut och åka på bandyplan.... sen ska dom spola uppe i Fors vid Caspers dagis oxå... blir perfekt att kunna åka dit ju :-D. Det ser vi fram emot!!!
Casper var jätte duktig på att åka! Han åkte tre varv utan något stöd... (en naturbegåvning? ;-) ) "Jag ska åka i Leksand" sa han.... bara att börja träna då hehe.... ser i alla fall lovande ut måste jag säga :-).

Vi har börjat "ta tag i vårt hus" (och liv känns det som)... har ju TOTALT kaos här hemma... mitt "nyårs-löfte" (fastän jag ger inga sånna, men ändå ;-) ) är att FÅ ORDNING här hemma!!!! Tror att jag skulle må mycket bättre av det, inte för att jag mår så hemsk illa nu heller ;-) men ni vet vad jag menar.... känna mig lite lugnare kanske.... inte så.... virrig och "rörig".....
I alla fall, idag fick sovrummet sig en omgång, SÅÅÅ himla skönt när det är klart ju!!!! Vi lyckas alltid bara "små dutta" lite i alla rum... nu sa Magnus faktiskt "Den här gången tar vi ett rum i taget" BRA TÄNKT DÄR!!!!! Så nu gör vi det. I morgon är det barnens rums tur att få sig en omgång :-)....

Förresten, jag är så himla stolt över att INTE GÅTT UPP ETT ENDA GRAM under jul och nyår... det ni ;-) Kändes inte som vi gjorde annat än åt, men jag gjorde väl av med det oxå då ;-)

Har ju fortfarande inte lagt in några bilder.... ska kolla lite vad jag har och lägga in lite snart.... tar mig inte tid bara....

Ha dé!!!

Kram Tite

RSS 2.0