Sååå gott!

dsc03521 (MMS)

Ja, ikväll blev det kräftor när vi kom hem. Såå himla gott!!! Malin & c/o´s sista kväll för den här gången... FY vad tråkigt det kommer bli när dom åker i morgon!!! Saknar dom redan! Vi har haft en heldag på Experium i Sälen idag. Åkte dit vid lunch och började med att äta på Food courten, supergod mat! Sen bar det av till badet. Barnen var överlyckliga och helt otroligt duktiga! Inte en tillstymmelse till gnäll från nån av dem! Väldigt bra gjort, om ni frågar mig, av 5 stycken vilddjur ;-). På väg hem stannade vi till vid Stadium outletten, tänkte kolla efter nåt till mig själv men det blev som vanligt... hittade två overaller, en till Casper och en till Ciara för 200:- styck. Det kunde jag ju bara inte låta bli att köpa! Caspers overall som han har nu är snart täckt med silvertejp, väldigt bra att laga barnoveraller med i och för sig, men nån måtta får det va ;-). Nu blir det sängen!!! Klockan har blivit både ett och två varje dag den här veckan, så det är mer än behövligt! Gnatt! Nu ska jag sooova!!! //Tite


Sovdags...

Jag skulle ju lägga mig tidigt idag... men vi har precis sett klart på filmen. Harry Potter och Halvblodsprinsen, den var bra, men jag gillade inte slutet...

Förresten, den där underbara Hello Kitty tårtan som Ciara hade på sitt kalas har mormor gjort. Glömde skriva det, och jag kan då rakt inte ta på mig äran ;-)
Hon hade bakat både tårta och bullar! Hon vet att jag inte är någon bagare... hehe

Nej NU blir det sängen på riktigt!

Gnatt!

//Tite

Regn, regn, regn...

Idag har det nog regnat HELA dagen, vilket innebär att vi varit inne största delen av den... hm... jag säger bara det... Vilken himla skillnad på barnen om dom har fått varit ute och röja en dag, eller fått lov att vara inne! *PUST* Nu sover dom i alla fall.

Tänkte försöka se klart på filmen... Tredje gången vi försöker titta på den, hm... det verkar vara nån som inte vill att vi ska se den... Frågade Magnus om vi skulle slå på den, men han vill titta på Fringe, men han sitter bara och skriver till nån på datorn... hm... tror jag slår på den i alla fall så får han titta vart han vill ;-)

Robert kom hem vid 4 i morse med taxi från Mora. Dom kunde inte säga vad som var fel... "virus" som vanligt när dom inte vet känns det som. Frågan är väl hur många boreliafall dom har här uppe? Dom vet väl knappt vad det är!

I morgon blir det nog en tur till Experium som det ser ut. Vi hade tänkt åka dit idag men eftersom Robert var dålig så satsar vi på i morgon istället.

Ha dé!

//Tite


GRATTIS CIARA 3 ÅR!!!

Ja, idag säger vi GRATTIS till värdens underbaraste Ciara som fyller 3 år!!!


Jag satt uppe till kvart över två i natt och klippte och laminerade klippdockor, men det var det värt!
Här kommer lite bilder från dagen som naturligtvis började med frukost på säng...
         

    

    
Moa sov hos oss och var helt klart den bästa sångaren av oss ;-)
Jätte mysigt och överfullt i sängen! Precis som det ska va ;-)

Sen hade vi kalas HELA dagen. Ciara fick välja mat och valde inte helt oväntat.... köttbullar och potatis hehe.

Kalasfika med finaste Hello Kitty tårtan blev det så klart oxå...


         

         
En mycket populär och mycket god chokladtårta som Ciara själv bestämt att det skulle va... sen fanns det glass och jordgubbar också så klart ;-) Är det sommarkalas så är det!

Barnen däckade på en kvart, ja förutom Cilia som nog hade ont i magen på grund av för mycket tårta ;-).
Tusen Tack för massor med fina presenter. Det var en mycket nöjd Ciara som la sig ikväll kan jag lova!

Jag och Magnus slog på en film, Harry Potter- Halvblods prinsen, hann se typ halva, sen ringde Malin och frågade om jag kunde komma över och se efter barnen. Robert hade blivit dålig igen, dom tror att det är borelia, och fått råd av Sjukvårdsupplysningen att åka in. Här innebär det en timmes bil till Mora, så det var bara för dem att åka. Skönt att det inte är så långt till "Holen" :-) . Nu hoppas vi bara att det går bra och att dom inte behöver sitta och vänta allt för länge i Mora. Här sover barnen så det är inga som helst problem "peppar-peppar" ska väl inte säga för mycket kanske ;-).

Ha dé!

//Tite

Mms: Finaste tårtan!

dsc03512 (MMS)

Mms: Finaste tårtan!


Mms:Ja må hon leva, ja må hon leva... Idag...

dsc03482 (MMS)

Mms:Ja må hon leva, ja må hon leva... Idag säger vi GRATTIS till Ciara som fyller 3 år!!!


Mms: Bullkalas i solen :)

dsc03479 (MMS)

Mms: Bullkalas i solen :)


Det går framåt...

dsc03478 (MMS)

Det går framåt...


Inspirerad till ny hobby!

I lördags följde jag och Ciara med Malin & c/o till hennes morbror Olle och hans fru Karin. Dom hade loppis så vi kikade lite och fick lite kaffe. När vi varit där en stund kom Moa ut med en filt och en kartong. Hon och Ciara bredde ut filten och satt och lekte i säkert en halvtimme! Efter en stund kom dom och visade stolt upp vad dom lekt med.... det var KLIPPDOCKOR!!! Karin hade laminerade, SUPERFINA, gammeldagsa klippdockor!!! Jag blev så inspirerad! Vad smart!!! Man satte fast kläderna mm med häftmassa!
Så... idag har jag köpt en lamineringsmaskin, och i flera dagar har jag suttit och letat klippdockor på nätet! Har hittat sååå fina!!!

Här kommer ett smakprov...



Bilderna är lånade av "Maggans Nostalgiska Klippdockor" En helt fantastisk sida med HUR mycket klippdockor som helst!
Dom är ju bara SÅÅÅÅ söta!!!
Jag blev helt såld!
Så nu har jag nog hittat mig en ny liten hobby :-D !!! Ska bli så himla roligt att börja!!!

Tänkte att Ciara skulle få de första jag gör, hon fyller 3 år på onsdag ju! STORA tjejen!!! Så det är bara att sätta igång!

Ha dé!

//Tite



Mms: Så här fin kan man va när man ätit fr...

dsc03476 (MMS)

Mms: Så här fin kan man va när man ätit frukost... Nu blir det en tur till Mora med Malin, Moa och Amanda. Ha de! //Tite


Shit vilken vecka!!!

Ja, den här veckan har verkligen inte varit på min sida!

Började med att jag lyckades backa på Victors bil... bra där... (*poff* sa det i plånboken...) och slutade med ett akut veterinärbesök till Mora Distriktsveterinärer... dubbel *poff* sa det då... *SUCK*...

Känns som att jag hade en hel del annat att lägga dom pengarna på... men men... det är som det är, inget allvarligt tack och lov...

Sen hade jag en karl på vift i fredags oxå... det dög inte att sova hemma tydligen ;-) ... karlar...!

Mario börjar acceptera kragen i alla fall. Han har gjort ett litet försök att ta av sig den idag, men han insåg ganska snabbt att det inte var nån idé. Var nog bra att jag hade stenkoll på honom i natt... låg och sov med kopplet i handen och flög upp varje gång han försökte ta av den (sisådär en sju gånger = inte så mycket sömn...) men som sagt, det verkar ha gett resultat... hoppas på mera sömn i natt istället...

Nu kom Magnus hem igen. Han har varit ner och hyrt film, kom hem, satte i filmen... då var det fel film i!!! Det var en disc med bara extramaterial!!! Så han fick åka ner igen... DRYGT! Men nu så gör vi ett nytt försök!

Ha dé!

//Tite

En mycket trött Mario. Blev en akutfärd ti...

dsc03470 (MMS)

En mycket trött Mario. Blev en akutfärd till Mora djurklinik efter att han hamnat i slagsmål idag... 10 stygn blev det...


Champagne frukost nästa...

dsc03456 (MMS)

Champagne frukost nästa...


Öltält och karuseller

Jag och Lisa har varit ner på öltältet en sväng. Nyktra båda två ;-), inte så lite sugen blev man på att joina alla andra som INTE var nyktra kan jag säga... Men i morgon är det våran tur :-D.
Vi skjutsade ner mormor, morfar, Maja och Kalle till parken. Hoppas dom har skoj! Jag och Lisa har lovat dem hämtning i natt, så det är bara att vänta på att telefonen ska ringa, men vi vet inte vem av oss dom ringer... eller när... det visar sig hehe.

I kväll kom Therese och Jenny upp också, men i år sover dom hos Rasken. Saknar allt lite att ha dem här måste jag erkänna. Men det är ju så klart mycket skönare för dem att inte bli väckta av hissiga barn klockan 7 (eller 8 om man har tur ;-) ), och att ha gångavstånd till öltältet ;-). Dom kommer i alla fall hit i morgon förmiddag och hälsar på och röjer lite!

Idag på dagen var vi ner till Grönlandsparken med barnen. Vi har inte varit ner en enda gång till karusellerna än den här veckan. Men barnen har inte tjatat heller så vi har låtit det vara... Men som sagt idag fick dom åka. Ciara och Hampus åkte bilar och tåg. Casper och Texas hoppade i en "hoppborg" fastän det var bara en uppblåst rutschkana. Sen åkte alla fyra flygande elefanter :-D. Dom hade jätte roligt och var jätte duktiga. Efter åkandet gick vi till lekparken så dom fick leka av sig lite mer, sen blev det glass i stora lass.

Undrar om det är någon idé att gå och lägga sig eller om man ska vänta uppe... men jag tror nog faktiskt att dom ringer till Lisa, så det är väl lika bra att bädda ner sig.

Ha dé!

//Tite

Trots, vem kom på det!?

Ja, idag har Casper haft en riktig trotsdag! Fy vad jobbigt det är!!! Jag har verkligen inte tålamod att handskas med det på "rätt" sätt! Han kastar saker, svär, är elak, VÄGRAR lyssna, jag kan fortsätta hur länge som helst... Men det är väl bara att bita ihop.

Kom just in från en cykeltur med Mario. Nåt vi verkligen måste träna mer på... cyklade bara på honom en gång och det efter att han fått syn på en katt... hm... Vi tog en tur upp efter hela "Eriklarsson vägen" upp till vändplanen. Upp, upp och åter upp hela vägen dit och ner så gott som HELA vägen hem. Gick mycket fortare än jag trodde och var inte alls lika långt som jag trodde.

Nu väntar två BERG med rena kläder... fattar inte att det ska va så drygt att ta reda på all den här RENA tvätten!

Ha dé!

//Tite

Klantskalle!!!

Ja, jag är en riktig klantskalle...
När jag och barnen skulle åka ner och titta på bilarna, lyckades jag backa in i Victors bil!!!! Hans "nya" Audi!!! Ååååå! "Mamma! Vi kjocka!" sa Ciara bara.. mmm... vi gjorde ju det!!! Så himla onödigt!!!!!
Men men, plåt och plast finns det mer av, men som sagt... SÅ HIMLA ONÖDIGT!!!

Magnus och Victor har grundat klart ena sidan idag! Så i morgon (om det inte spöregnar som dom har lovat) blir det första lagret "riktig" färg :-D !!!

Annars har vi inte gjort mycket idag. Lekt och bråkat som vanligt... men men, man kan väl inte vänta sig annat med en 5-åring, en 3-åring och en 1-åring som alla tre har lika stora viljor!

Nu ska den här klantskallen sätta sig i soffan ett tag och inte göra så mycket mer idag...

Ha dé!

//Tite

Mms: det går framåt :-)

dsc03450 (MMS)

Mms: det går framåt :-)


Mms: Då börjar vi... Victor har kommit och...

dsc03448 (MMS)

Mms: Då börjar vi... Victor har kommit och ska hjälpa Magnus måla. Jag och barnen åker ner och kollar in lite bilar :-). Ha de'! /Tite


"Umpa Umpa..."

Ja, just nu sitter Cilia och sjunger "Umpa Umpa Umpa" .... Sean Banan har lyckats hjärntvätta ALLA mina barn!!!
Det är helt sjukt vad fort dom lär sig dom små liven!

Idag fortsätter målningen, men det ser ut att dra ihop sig till regn... hoppas INTE!!! Skulle vilja hinna med att grunda i alla fall en gång idag!!!

Nu ska vi se om inte Cilia vill sova lite middag...

Ha dé!

//Tite

Bra det kommer nu...

Ja, nu regnar det igen... Hoppas att det regnar ifrån sig nu i början av veckan eftersom vi ska ut i slutet :-D

Magnus har slipat klart och oljat klart en sidan idag, så i morgon hoppas vi att det är uppehåll så att vi kan börja grundmåla!!! Vi fick låna en byggställning av Lasses El idag. Annars hade vi aldrig fixat det, med bara en stege!

Nu ska vi passa på att se en till film. Barnen somnade tidigt idag :-)

Ciara hade förresten haft det jätte bra hos farmor! Hon Freja hade haft värsta showen nere i öltältet och stått och dansat till folkets jubel hahaha! Hon är så himla härlig om man tar sig tiden att vara själv med henne! När jag hämtade henne kom hon springande mot mig och sa "Å mamma" Jag älskaj dej, jag har snakat dej" :-D Det värmer ett mamma-hjärta nåt otroligt mycket kan jag lova :-D !!!

Ha dé!

//Tite

Mms: Slipningen av huset fortsätter.

dsc03444 (MMS)

Mms: Slipningen av huset fortsätter. Kan ju tala om att Magnus är mega höjdrädd... ;-) Får se hur länge han står ut he he. Ha de! // Tite


"Av-apad"...

Ja, nu är jag av-apad ;-) ... tar mig allt för sällan tid att göra det ordentligt, men om man håller efter så går det ju fort! Lite brun utan sol blev det också, på mina mega-bleka ben!!! Blir aldrig brun på benen!!! Fuskigt ;-)

Ikväll sover Ciara hos farmor & c/o, hon och kusin Freja leker så himla bra ihop, men allra bäst själva så klart... utan Cilia och Casper... Just nu är hon på öltältet ;-) Det ska börjas i tid vet ni! Dansvecka och allt!

Vi tänkte se film här hemma, men nu blev klockan så mycket så jag vet inte riktigt hur det blir... den går så fort när barnen har lagt sig av nån konstig anledning...

I morgon blir det nog till att försöka komma nån vart med ommålningen av huset. Magnus och Robert har nästan slipat klart ena sidan iaf...

Nej, nu blir det nog film ändå... innan klockan blir ännu mer...

Ha dé!

//Tite

Bakis? Inte jag men det finns andra ;-)

Ja, idag har jag inte sett mycket av Magnus...
Vi åt frukost i morse, sen drog han och Robert med Victor till hans stuga. Dom skulle hjälpa till att bära/förflytta ett vedeldat kar som skulle dit.
När han kom hem var jag och barnen hos Malin & c/o, han hade gått raka spåret till sängen...
Jag och barnen om hem vid fyra, då påbörjade jag mitt projekt att flytta om och flytta på lite byråar och kläder... Tömde Cilias byrå (i min säng så klart...) och fyttade byrån in till Ciara, sen fyllde jag den med Ciaras kläder och bäddade rent i barnens sängar, sen ringde farbror Micke, så jag och barnen åkte ner till farmor och lekte med dem resten av kvällen. Jätte mysigt!!! Dom skulle grilla så vi blev bjudna på mat också! Helt underbart!
Vi kom hem klockan 21, då var Magnus i alla fall vaken men låg fortfarande i sängen hehe...

Nu har jag alltså hela min säng full av Cilias kläder som jag måste få ordning på innan jag kan lägga mig... *SUCK*...
Men men... det är väl bara att sätta igång antar jag...

Magnus var ner och tog sig en macka för en stund sen, nu har han gått och lagt sig igen ;-) Jag förstår inte riktigt det där med att dricka så mycket att man dagen efter är så bakis att man knappt kan stå på benen!!! Vad är tjusningen liksom? Förstör det inte halva nöjet om man vet att man kommer att vara mer död än levande nästa dag???

Det där är nog nåt jag aldrig kommer att förstå... bara att inse...

Jag håller väl mig till min "tant-dricka" (som jag har fått höra att det är), vitt vin och mineralvatten. Men en sak är säker, jag har hittills inte blivit bakis på det.

Nej, nu tillbaka till klädhögen...

Ha dé!

//Tite

En dag kvar!!!!

Ja nu har jag bara EN ynka dag kvar på jobbet, sen får jag också SEMESTER!!!
Det ska bli sååå skönt!!! Idag har jag förutom mina vanliga atbetsuppgifter provat på att vara konsumentrådgivare och psykolog... Tur att man är flexibel ;-) Men så är det väl när man har hand om två kommuner hehe.

Tänkte försöka fixa till min blogg lite... men det är inte så lätt... tur man kan göra en "provsida" under den befintliga och greja med den :-D!

Just nu är det ett spöke (kanske Erik) som sitter och leker med barnens leksaker :-D Det spelar för fullt men ingen är där hehe...

Ha dé!

//Tite


Helgen...

Ja, här kommer äntligen lite bilder från helgen...

Ciara och Cilia tog en promenad med var sin dockvagn. Helst skulle dom naturligtvis ha den röda båda två ;-)




Ciara och Hampus lekte i lekstugan. Dom hade jätte mysigt! Ciara bjöd på "Faffe" ;-)




Lisa, Emma och jag gjorde en skattjakt till barnen. Mormor hade köpt "guldpengar" när hon var i Stockholm, på slottet... som fick vara skatten :-)
Vi började med att rita en karta...

som helt plötsligt låg på studsmattan! Vem hade lagt den där??? Vi följde kartan och hamnade i lekstugan!
Där hittade vi en ledtråd på en lapp. Man skulle gå till "en mörk grotta med grästak"... hm... vart kunde det vara...

Vi hamnade i jordkällaren... där fanns en till ledtråd... Den ledde oss till morfars vedbod...

Ledtråden vi hittade där tog oss till morfars traktor, där den sista ledtråden fanns. Vi skulle "över en liten bro och in i en mysig skog"...

Pojkarna var så duktiga och hittade naturligtvis skatten! 5 Stora guldpengar, i choklad så klart :-D .
Mycket uppskattat kan jag lova! Perfekt tidsfördriv, och jätte spännande ;-)

Vi har bara mumsat i oss en massa god mat hela helgen! Vi grillade och gjorde kolbotten!!! Sååå himla gott!!! Ser kanske inte mycket ut, men ni skulle bara veta! Så gott så det kn***** i munnen ;-) Man äter med händerna och naturligtvis på papptallrikar.


Morfar och Cilia hade sin vanliga diskusion... Ni skulle höra henne när dom två sätter igång hehe... Hon kanske tränar på Malungsmål ;-)

Hon gillade oxå Kolbotten så klart!

Varma härliga sommarkvällar tillbringar vi på altanen, undra vad vi gjorde innan vi hade den ;-)


Ikväll blev det grillade hamburgare... oxå det mumma...

Magnus och Robert har börjat slipa huset idag! Det händer lite när Robert kommer ;-) Ska bli så skönt när det är klart!!! Måste komma ihåg att dokumentera lite oxå!!!

I morgon åker hela ligan (Magnus, Casper, Ciara, Cilia, Malin, Robert, Moa och Amanda... alla utom jag så klart :-( ) och badar! Så himla orättvist!!!
Malin skulle steka pannkakor ikväll som dom skulle ta med sig och ha picknick... VILL OXÅ JU!!!! Men nu har jag bara två dagar kvar i alla fall, sen får jag oxå vara ledig!

Ha dé!

//Tite

Hinner inte riktigt...

Nej nu har det blivit dåligt med uppdateringar här... Men jag hinner helt enkelt inte med!

Lillstrumpa har ju varit hemma ett tag, och i helgen var Systeryster med familj uppe. I söndags kväll kom Malin & c/o så nu är det "fullt ös medvetslös" som gäller! Precis som det ska va hehe :-D !!!
Jag jobbar fortfarande... men det här är sista veckan sen får jag också SEMESTER!!! Känns lite som det kvittar i det här vädret i alla fall ;-) Men från och med nästa vecka har jag beställt SOL i fyra veckor! Bra va ;-) !!!

Ska försöka hinna med lite bilduppdateringar från helgen ikväll...

Ha dé!

//Tite

Vi äter kolbotten!!! Sååå gott!

dsc03410 (MMS)

Vi äter kolbotten!!! Sååå gott!


Vi leker...

och leker och leker ;-)
Idag kom Systeryster med familj upp. SÅÅÅ himla skoj!!!
Det har varit lek och bus hela dagen!

Mormor, Lisa, Emma, Casper, Ciara, Texas och Hampus var till Bullsjön och badade på dagen. Casper som har vägrat att ens snudda vid vattnet på simskolan i två veckor badade gladeligen och var den som var i vattnet mest av alla! Hm... dom e roliga dom små liven...

På kvällningen grillade vi räkor och gottat oss med.... Riktigt mumms var det!!!

Barnen somnade pladask! Fastän Casper vaknade och grät... "Jag ramlade" satt han i sängen och sa... han pratade i sömnen lilla gubben...

Jag och Magnus passade på att se en film, "Underworld 2"... hm... hatar filmer jag inte förstår! Fattade inte slutet, urdrygt!!! Nu måste jag surfa och läsa lite om den och se om jag förstår mer... kommer INTE att kunna sova annars!!!

Pratade med Malin för ett tag sen och dom kommer på söndag redan!!! Jag som trodde att dom skulle komma nästa helg :-D!!!!! Såååå roligt att dom kommer redan!!! Hur kunde jag issa det!?!?!?

Nu blir det snart sängen. Så vi orkar allt bus och lek i morgon!!! Bada hoppas jag också att vi ska hinna med...

Fick förresten ringa sjukvårdsupplysningen idag, efter order av Lisa..., för mitt ena födelsemärke (eller ja, föredetta födelsemärke) blödde som bara den. Det hade blött igenom hela kompressen... Lisa hjälpte mig att byta och det blödde fortfarande... undra om det ska göra det... jaja, det visar sig... "Hä väL nog bra".

I morgon blir det lite bilder också ;-)

Ha dé!

//Tite

Farbror doktorn

Ja, idag har jag varit till farbror doktorn och kollat upp födelsemärken.
Har alltid haft, men har fått fler de senaste åren. Har ett i ansiktet som jag tyckte betedde sig lite märligt, så jag ringde och bokade en tid för att kolla upp "alla" jag har.
Dom tog helst inte alls bort i anskitet pga ärrbildning, speciellt inte på sommaren, men vad är skillnaden på att ha ett litet ärr eller ett stort födelsemärke?

Läkaren tog bort tre, det var inga som var "farliga" men sånna som jag stör mig på, fastnar i med kläder och smycken eller river sönder. Två på halsen (ett på var sida) och ett på ryggen.

Nu känner jag mig som ett lapptäcke med plåster överallt ;-) , men det känns jätte skönt att ha det gjort.

En sak mindre som "hänger över mig"!!!

Ha dé!

//Tite

Oj då...

Tänk att det ska va så svårt att hålla sig vaken!!! Somnade när jag la barnen och sov i två timmar!!! Casper vann tävlingen "Den som somnar först vinner", men jag var nog en stark tvåa ;-)

Hon som "Inte fjantaj utan bjåkaj" var vaken längst som vanligt ;-) Men så blir det ALLTID när hon sovit middag. Det är helt hopplöst! Samtidigt så är det helt omöjligt att hålla henne vaken när hon blir så där trött, och speciellt när hon är förkyld... Ja ja, det löser sig nog...

På fredag kommer Systeryster & c/o!!! Det ska bli såååå roligt att träffa dom igen!!! Då blir det lek och bus för hela slanten!!!

Nu ska jag ge mina ben en omgång, sen blir det sängen.

Ska se om vi får in Filippa oxå förresten. hon "bor" ute nu på sommaren, men sover inne på nätterna. Just nu sitter hon i en björk... får se om vi får in henne, annars får hon sova ute...


Ha dé!

//Tite

Uppdatering

Ja, nu var det nog dags för lite bilduppdateringar...

Här kommer en bild på Marios fina fästmö Cohki...

Hon var jätte fin och jätte mysig! Väldigt lik Mario till utseendet, men slätare päls och lite längre "ögonmask" (har ingen aning om vad det heter egentligen, men jag kallar det så ;-) ) Som sagt... vi håller tummarna!!!

Här kommer lite bilder från när vi sov i Myckelberget...



Fiske, fiske och åter fiske var det som hägrade... barnen hade så roligt!!!

Helge var lekledare ;-)

Alla fyra fick plats! Och Helge fick motion :-)


Här kunde till och med jag njuta av att diska! Det ni!!!
(För er som inte vet, är det något av det värsta jag vet...)

Lite annat smått och gott...

En rolig pool med rutschkana :-) Under ett partytält! Perfekt!


Cilia hittade Caspers kallingar och skulle genast prova... på huvet så klart...


Så här ser man ut när man ätit pannkakor :-D Så go så man kan äta upp henne istället ;-) hehe

Sist men inte minst måste jag visa lite bilder från min kollega Monicas sommarstuga vid Busjön.
HELT UNDERBART!!!

Nils och Thomas kom med på ett hörn också :-)




"Storstugan" och två sovrum. Och så dasset! Så himla fint överallt!!!


Står nere vid sjön och tar upp på stugan... kan man ha bättre läge?

Vi tog en promenad till ett Gravfält som låg ute på en udde...



Ja, det var verkligen en toppen dag!!! Grillade och hade det verkligen super!!!


En mycket nöjd och glad Monica... det förstår jag... hade jag oxå varit ;-)

Nu blir det kvällen för min del...
Inte mycket sömn blev det inatt. Magnus sov på soffan med Ciara och jag, Casper och Cilia sov i vårt sovrum. Ciara och Cilia var vakna om varandra hela natten... *GÄÄÄÄSP*... Ciara hade 40,4 i feber under natten, men idag har hon haft runt 38, så vi hoppas att det bara var en febertopp.

Ha dé!

//Tite

Jo då! Jag lever...

Men jag hinner ingenting!!!
Jobbar hela dagarna och när jag kommer hem är Magnus så trött att han bara vill sova.
Ciara och Cilia är förkylda och sover jätte dåligt på nätterna = typ ingen sömn...

Förra veckan var ju uppfödaren här med tiken, och det gick vägen tillslut för dom :-D Så nu håller vi verkligen tummarna för att jag blir farmor ;-). Det gick så långt att vi fick lov att hota med insimination ;-), "L" hade bokat tid på fredag morgon i Torsby, men så klarade dom det själva tillslut ;-) Dessutom hade veterinären i Skelefteå "läst" fel när hon kollade tiken, så hon gick inte in i höglöp förren i onsdags (söndag sa dom till "L").

I torsdags var jag på fest med jobbet, till min kollega Monicas stuga. SÅÅÅÅ himla fint hade hon det!!! Helt sjukt! Ska lägga in bilder men hinner inte nu...

I helgen har vi varit ute HELA dagarna Lillstrumpa kom ÄNTLIGEN hem på lite semester, SOM VI HAR SAKNAT HENNE!!! Nu får vi ha henne hemma och busa hela dagarna ett tag!!! Vi var till Myckelberget en sväng jag, lillstrumpa, Casper och Ciara. Spelade spel och fikade lite, jätte mysigt!

På jobbet är det också fullt upp. Fixar i ordning allt till sommarvikarierna. Vill ju underlätta så mycket det går för dom.

Magnus var till doktorn med Cilia förra veckan också, vaccination och koll, hon sa ingenting när hon fick sprutorna, SÅÅ duktig!!!

Har så mycket som jag skulle behöva göra här hemma också men jag hinner ingenting!!!!

Nu kom Magnus ner med en hysterisk Ciara... hon mår illa men vägrar spy... får väl se vart det här slutar...

Ha dé!

//Tite

En härlig härlig sommardag... Och vi känne...

dsc03328 (MMS)

En härlig härlig sommardag... Och vi känner den underbara doften av... Skoter ;-). Ha en riktigt skön dag för det ska vi! // Tite


RSS 2.0