Bilder från helgen

Ja, igår när vi kom hem från Borlänge blev det kvällsmat, en dusch och sängen. Vi var så himla trötta allihopa efter en SUPERROLIG helg!!!!
Här kommer de utlovade bilderna... som vanligt kunde jag inte välja så det blev en hel del ;-)


Hampus öppnar paket och provar kläder han fått... röda "pajdeman"-kallingar utan på byxorna och nya mysbyxor på armarna, helt underbart :-D!


Pappa och Cilia myser... På natten var hon allt annat än mysig... vaknade typ 1 och skrek i säkert tre timmar (Pär tyckte att vi hade en "konstig metod", han syftade på fem-minuters metoden och trodde att vi vägrade ta upp henne ;-) ) skruttan... tror att hon hade ont i magen, Magnus var uppe med henne hela natten, 04.30 somnade hon tillslut. Jag fick sällskap av en katt istället i sängen :-), Supersöta Nova!


Sen blev det tårta! En jätte fin blå tårta med Nalle Phu på :-D Tror inte det blev nåt kvar av den... det är väl ett bra beryg hehe


Cilia, Hampus och Albin spelade musik för oss, dom var så duktiga så. Sen blev det inte så mycket mer inne-lek... det var SÅÅÅ himla fint väder, så vi bodde typ ute :-D


Lekparken var välbesökt ;-) Dom hade så himla roligt!!!


En hel del gungning blev det... Ebba, Hampus och Ciara fick plats på en gunga alla tre :-) . Ebba och hennes mamma Jenny var nya bekantskaper för oss, Supermysiga och jätte trevliga!


Lek på gården blev det så klart oxå... Studsmatta är en absolut favorit, i alla fall hos Casper och Ciara... Tur att grannen har en vi kan låna här hemma :-). Hampus hade fått en el-motorcykel som han inte riktigt vågat köra innan vi kom, men när han såg hur alla andra åkte så vågade han oxå :-D. Nova, kissemissen som vi faktiskt aldrig träffat innan, var väldigt populär hos Ciara, hon bara älskade henne.

Det var lite (eller nej, inte alls så lite) bilder från våran underbara helg i Borlänge! Synd att det blir så sällan bara...

Lite annat då...
Idag har vi kört igång med stegtävlingen på jobbet. I skrivande stund har jag gått 8674 steg, och då har jag inte räknat med cykelturen till jobbet (som ger ca 3000 steg). Ganska bra va! Det är då man märker att man faktiskt inte sitter stilla specielt många minuter på en dag...

Jag är så glad det blev som det blev med Mario, att jag "vågade" och orkade stå emot uppfödaren... Det känns verkligen riktigt, riktigt bra! Nu ska jag boka tid i veckan och för höftledsröntgad, så har jag det gjort. Sen är det ögonlysningen kvar. Närmaste ställena att göra lysningen på är Falun eller Karlstad, den är giltig ett år, sen måste den göras om. Men om man vet att det är nån som är intresserad av Mario så kan man ju åka och göra det.

Nu blev det en sån där lång dag igen... Sängen nästa...

Ha dé!

//Tite

Kommentarer
Postat av: Lillstrumpa

Vilken mysig helg! :)

2010-04-27 @ 11:37:36
URL: http://emmaelinahedin.blogg.se/
Postat av: Systeryster=)

Ååå va kul med alla bilder=) Mysigt hade vi. Synd att det går så fort... Vi kommer upp till marknaden om alla e friska villsäga.. Kram kram!!!!

2010-04-28 @ 23:10:44
URL: http://indralisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0