Första dagen på dagis...

Ja, nu har vi avklarat första dagen på dagis (rätt dag den här gången). Barnen bara älskar att vara där och det är såå skönt! Men det är klart, efter sommaren så har dom väl tröttnat lite på varandra så nu är det ju superkul att träffa alla sina kompisar igen :-D.
Cilia gjorde sin alldra första dag och det gick sååå himla bra!
Dom skulle börja 10, men gick och satte sig i bilen strax efter 9 "Mamma, vi sätter oss i bilen och väntar" ropade Casper och Ciara i kör, och Cilia hängde så klart på hon oxå! Det är väl ett bra betyg va ;-)



Det här kommer att gå så himla bra, det är jag säker på :-)

Annars har vi som vanligt lekt med Cattis pch Chili, som blir mer och mer hemmastadda. Det är så roligt att se. Och dom är så duktiga och går på lådan hela tiden :-)
Idag fick till och med Ciara mysa med Cattis :-)


Casper fick sig en rejäl tankeställare ikväll. Straffet för det han gjorde var att han fick gå upp på sitt rum tills vi andra hade ätit klart, sen fick han komma ner och sitta själv och äta...
Vad han hade gjort? Han sparkade Ciara i huvet med skorna på sig!!! ABSOLUT INTE OKEJ!!! Vet inte vad som hände innan, förmodligen hade Ciara gjort nåt, men det är i alla fall INTE okej av honom.
Han var helt förtvivlad för att han inte fick äta med oss, och det var bra, för det betyder att han (förmodligen) förstod att så där gör man verkligen inte!
Hon fick ett litet jack under ögonbrynet "MAMMA DET ÄR BLOD PÅ MITT ÖÖÖÖGA!!!!" Hon ville ha plåster, men vi sa att det inte gick ;-) Plåsterfian ;-)

I förra inlägget, med fikastunden i lekstugan, ser ni hur fint barnen har målat där inne.... eller inte... känns inte så där jätte skoj att fixa och greja där inne än, dom är lite för påhittiga för det... Storstädade där inne oxå i går, torkade golvet och det luktade... kiss... frågade Casper hur det kunde göra det... tydligen hade han och Texas använt den som toalett... dom är duktiga... BLÄ för trotsiga, testande barn... men men... det går väl över nån gång. Sydde faktiskt gardiner dit igår... lite duktig är jag allt ;-)

Nu tar jag kvällen, dagis i morgon igen, det ser vi fram emot :-)

Gnatt!

//Tite

Kommentarer
Postat av: Lillstrumpa

Sikken duktig lillfia!

2010-08-23 @ 23:03:04
URL: http://emmaelinahedin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag känner sååå mycket igen mina barn i dina. Allt detta trot och spark och lite slagsmål... Bra när ett "straff" visar sig funka!!

Kram K

2010-08-24 @ 13:16:50
URL: http://www.appelblomman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0