Njuter av helgen

Ja, jag varken haft igång tv eller dator på hela helgen.

Riktigt skönt faktiskt :-)

Igår kom ju ÄNTLIGEN Malin m familj upp!!! Som vi har längtat :-D
Det är så härligt med barnen, det spelar ingen roll hur länge sen det var dom sågs, när dom väl träffas är det som det var igår :-D
Så underbart!!!

Vi har lekt och lekt och lekt :-D

Igår kväll var Emma och Victor här. Vi spelade kort och kastade pil tills klockan var halv två på natten! Ute naturligtvis ;-)
Jätte skönt! Men så himla fuktigt i luften att allt blev blött! Helt underbart att kunna va ute till halv två utan att frysa :-D

Casper sov för första gången över hos Moa igår :-D Det var dom själva som kom på det :-D ... Malin som vet att Casper varit lite "sisådär" med att sova borta, hakade på direkt när dom kom med förslaget.
Det gick SUPERBRA! :-D Så nu vet han att han fixar det oxå! Ännu ett steg taget :-)

På torsdag ska dom ha "sista natten med gänget" på dagis. Kommer nog gå hur bra som helst nu :-)

Dagen som varit har bjudit på marknad... vi åkte ner på förmiddagen och tur var väl det! JÖSSES vilket oväder som kom på eftermiddagen/kvällen!
Butiken vi handlade i innan vi åkte hem fick strömavbrott precis när vi skulle betala, men löste det i alla fall som tur var...
Vi höll tummarna att vi skulle hinna laga klart maten innan strömen gick här hemma och han precis äta klart, sen blev det svart!
Det åskade och blixtrade i en timme om inte mer, ingen ström hade vi heller! Tur man är PL-konsult så man har lite ljus på lager ;-)

Köpte förresten dom där skorna... svarta ;-)
Blev var sin keps till barnen och lite "karuseller" (eller vad man ska kalla det) Jätte dåligt för våra "mellanbarn". Ja, Cilia sov hela tiden på tivolit, så hon fick inte åka i alla fall... Ciara och Amanda åkte ett tåg, Casper och Moa hoppade/åkte bara i hoppborgarna, eller ja, uppblåsbara rutschkanorna.
Cilia och Casper fick var sitt par nya "foppisar", Cilia var så mallig över sina :-D Casper sparkade upp ena på hustaket, så han har bara en kvar... 

Som ni vet är ju våra katter riktigt storjägare...
Igår när jag skulle dammsuga låg det nåt på golvet som jag puttade till med dammsugarmunstycket... Casper har en mörklila-låtsas-gele-ödla som brukar ligga lite här och där, så jag trodde det var den! Skulle precis plocka upp den när jag ångrade mig... hm... vad svart den hade blivit helt plötsligt... Ja! Det var för att det var en RIKTIG ödla!!! BLÄÄÄÄ!!!! Den var i alla fall död! Men ändå! Måste dom ta in sånna oxå!!! FY!!!

Nu sover barnen, helt slut efter en otroligt varm men rolig dag!

I morgon lägger jag in lite bilder från helgen!

Ha dé!

//Tite

Kommentarer
Postat av: Lillstrumpa

Men uuuusch vad äckligt! Undra mer vad ni kommer få se för roliga djur på köksgolvet.. :)

2011-06-14 @ 11:09:56
URL: http://emmaelinahedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0