Känsliga läsare varnas!!!

Ja... Den här dagen började jag krypandes på alla fyra iklädd byxor och bh med en ficklampa i högsta hugg, letandes efter en fingertopp! Helt sjukt kan jag lova!!!
Casper lyckades klämma sig i toadörren! Det var inte att han smällde igen den eller nåt! Han stod och pratade med mig, i dörröppningen med handen på karmen, tappar balansen och ramlar in i den öppna dörren och... knipps!!! Helt sjukt!!!

Sprang upp och väckte Magnus som typ nyss kommit hem från jobbet! Ringde sos som skulle skicka en bil, ringde mamma och pappa för att förvarna om att det kommer en ambulans hit, så inte dom skulle få hjärtslag!!!

Först trodde dom att dom skulle få åka till Örebro, där har dom specialister på handkirurgi, men dom insåg att det nog inte skulle gå att sätta tillbaka den så det blev Mora istället... Magnus följde med i ambulansen. Casper hade varit så duktiga och ambulanspersonalen underbara!!! Vilka "vardagshjältar"! Casper fick en jätte fin nalle, så nu har han oxå en som han fått av ambulansen (som Ciara har=rättvist ;-) )

VARNING FÖR STARKA BILDER!!!



Magnus ringde mig när dom var klara i Mora, jag flexade ut och åkte och hämtade dom.
Vi gick på leksaksaffären där en SUPERDUKTIG KILLE fick välja nåt han ville ha, blev... en skoter och en cross ;-) Undra hur många sånna han har nu ;-) Men han fick välja själv så...
Väl hemma kom även Victor med en present till vår duktiga kille, en bil med släp och skoter :-D

På eftermiddagen kom äntligen Texas, Hampus, Lisa och Pär! Vi trodde att Casper skulle va jätte trött, men icke... det har gått på i, nästan, full fart hela eftermiddagen och kvällen, fastän med en hand... Han har inte klagat många gånger på att det gör ont, men han har nog inte haft tid att känna efter... Kalasat för morfar har vi gjort oxå eftersom han fyller år idag :-D

Antibiotika i sju dagar och morfin till natten är vad som står på schemat den närmaste tiden.

Lilla gubben :-(

Nu ska jag sätta mig i soffa en stund och inte göra nåt!

//Tite

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh, herregud!!

Måste göra helt galet ont!!! Stackars lilla Casper! Skönt att han tar det så bra ändå!

Kram

2010-10-01 @ 22:10:10
URL: http://retromary.blogspot.com/
Postat av: maria

usch.. får flashbacks till när jag kapade fingertoppen med sågen... uuu, inte alls skoj, men det såg iaf ut som han fick behålla nageln.

Kramar!

2010-10-01 @ 23:03:25
URL: http://miameliin.blogspot.com
Postat av: Karro

Men lilla killen... Uscha måste ha gjort grymt ont...:-( STACKARE.

Skönt att höra att allt gick bra trots allt!!!

Kram K

2010-10-04 @ 22:22:55
URL: http://www.appelblomman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0