Lugn dag...

Vet äntligen att Karro fått en tredje kille, STORT GRATTIS till henne och resten av familjen :-D !!! Väntar med spänning på att hon ska få tid att uppdatera sin blogg så man får lite mer info :-D

Idag blev det ett ryck uppe i barnens rum igen... med lite ommöblering :-D. Blev tvungen att flytta om lite så att vi skulle få plats med Cilias "riktiga" säng... har inte riktigt vågat flytta in den, hon har sovit i resesängen där inne och hennes säng har stått kvar inne hos oss, ifall ifall ;-).
Men nu så har vi, för första gången på 5 år, INGEN barnsäng i vårt rum :-D !!!!! I LIKE!!!! Så skönt! Nu kanske man kan fixa till "ordentligt" där inne oxå ;-). Allt blir ju lite provisoriskt med barnsängar som så småningom ska bort...!
Nån dag ska vi måla om där inne oxå (i barnens rum)... Magnus e sugen på att måla golvet svart och måla en bilbana på. Casper ville ha grönt golv och blått tak (himmel och gräs) "och ett fotbollsmål på väggen" sa jag ;-) Så nu ligger jag på plus hehe... frågan e hur bra det är att ha ett sånt målat på väggen hehe... man kanske kan måla ett som sänggavel vid hans säng :-D ännu en idé hehe.
Skulle vilja "dela in" rummet i lite olika färger beroende på vems "del" det är... Men då är man ju låst till att ha det så den...
Ja, vi får se hur det blir, himmel och gräs funkar ju till alla, sen kan man ju måla träd och sånt på väggarna kanske.... Det visar sig ;-) Blir nog kanske till sommaren, då kan vi låna farmors "lillstuga" och bo i den under tiden vi håller på!

Nu ska jag slöa i soffan en stund... i morgon ska vi på utvecklingssamtal på Ciaras dagis. Vi har skjutit på det enda sen i november, barnen har antingen varit sjuka eller så har det kommit nåt annat emellan, men nu så!!!
Sen i morgon kväll är det dags för yoga igen :-D!
Hoppas hinna ner på jobbet en sväng oxå på förmiddagen... skulle behöva prata lite med min chef innan jag börjar jobba på måndag....

Ha dé!

//Tite

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0