Städat

Hm... ja, med dom nya familjemedlemmarna insåg vi ganska snabbt att vi blev tvugna att röja och städa under soffan! Och det var inte igår det blev gjort kan jag säga ;-) . Men nu är det gjort. Sååå himla skönt det är när man gjort nåt sånt som man bara dragit sig för hur länge som helst!

Vi märker redan stor skillnad i katternas personligheter. Cattis är väldigt frammåt och mycket kelsjuk, hon kryper gärna upp i knät och vill gosa. Chili är mer tillbakadragen och lite blyg av sig. Men så här på kvällskvisten när barnen lagt sig kommer hon också och vill mysa lite :-) Så härligt så!

Mario är mer vild än tam. Vet inte riktigt än om han bara vill busa eller äta upp dom! Tror kanske inte att man ska göra så här, men vi har satt upp ett kompostgaller mellan hallen och vardagsrummet. Vi provade utan igår, men Chili stod bara i fönstret och fräste och sprang vettskrämt och gömde sig, pluttan... Så nu har vi ett galler uppe när Mario är inne. Tänkte att missarna ska få bli lite mer hemtama och hitta bra gömställen, dit dom kan springa när Mario kommer instormandes, innan vi öppnar igen ;-)

I dag har vi gjort hemmagjord pizza! Det var Ciara som beställde det ;-) Sååå himla gott var det! Magnus gjorde pizzasallad och vitlökssås också, det måste man ju ha till... På pizzan hade vi köttfärs, lök, champinjoner och pressad vitlök... MUMMA!!!!

Nu tar jag snart kvällen, ser fram emot sovmorgon i morgon bitti... Magnus fick sovmorgon idag så ;-)

Gnatt!

//Tite


Kommentarer
Postat av: Anna-mamma till Clara

Myyyys!! :) sov gott

2010-08-21 @ 23:36:47
URL: http://alskardigmikaelsaav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0